USLUGA POVRŠINSKE OBRADE FARBANJEM

U standardnoj ponudi usluga nudimo Vam obradu i uslužno farbanje elemenata od MDF ploča iz naše standardne ponude.

Pored sečenja i CNC obrade MDF ploča (profilisanje površina, ivica) vršimo i završnu površinsku obradu farbanja i lakiranja po zahtevu. Sve na jednom mestu.

Farbanje se vrši na ravnim i profilisanim površinama, furniranim elementima, masivnom drvetu. Boje se definišu iz RAL i NCS karte. Po zahtevu može se izraditi uzorak prema kome se može precizno ustanoviti i dogovoriti boja, nijansa, obrada, nivo sjaja, efekat i sl. za Vaš projekat.

Proces pripreme – brušenja i nanošenja najkvalitetnijih podloga, boja i lakova u najvećem delu procesa je automatizovan čime se eliminišu nedostaci uobičajene ručne obrade i dobijaju površine visokog kvaliteta u svim odabranim nivoima sjaja – mat, polu sjaj, visoki sjaj do poliranog najvišeg nivoa sjaja. Postupak farbanja izvodi se u komorama sa nadpritiskom uz poštovanje strogih pravila higijene radnog prostora, procedure i vremena sušenja najkvalitetnijih boja i lakova koje koristimo prilikom obrade površina.

U cilju dobijanja najvišeg nivoa sjaja i kvaliteta koristimo PE podlogu (poliester) prilikom farbanja.

Dugogodišnje iskustvo koje imamo u proizvodnji nameštaja i enterijera visoke klase delimo i nudimo i našim korisnicima usluga – profesionalcima I hobi majstorima.

Veliki broj zadovoljnih korisnika najbolja je preporuka i garancija kvaliteta koji nudimo.

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE U VEZI MATERIJALA I USLUGA MOLIMO VAS DA SE OBRATITE PUTEM NAŠIH E-MAIL ADRESA I KONTAKT TELEFONA.