Uslovi Korišćenja i Kolačići

Ove informacije koristimo za prikupljane podataka o ukupnom prometu,za statistiku i da istražimo moguće zloupotrebe stranice www.zomont.com. Ne prikupljamo i ne vrednujemo ove podatke za određene pojedince.

Naši serveri ne beleže automatski e-mail adrese naših posetilaca.

We use Ezoic to provide personalization and analytic services on this website, as such Ezoic’s privacy policy is in effect and can be reviewed here. Kolačići (Cookies)

Kolačić je deo podataka koji se šalju na vaš internet browser od strane naše stranice i koji se skladište na hard disk vašeg računara. Kolačić ne može pročitati podatke sa hard diska vašeg računara ili pročitati druge kolačiće koji su stigli sa drugih web sajtova.

Kolačići ne štete vašem sistemu. Mi koristimo kolačiće da bi identifikovali koje delove web sajta koristite i na koji način, tako da su prilikom sledeće posete ove stranice brže dostupne.

Možete izabrati da li da prihvatite kolačiće podešavanjem vašeg Internet pretraživača. Možete podesiti vaš pretraživač da odbije sve kolačiće, ili da vam pokaže kada vam šalju kolačiće.

Ako izaberete da ne prihvatite kolačiće, naša stranica neće funkcionisati kako treba i neke mogućnosti neće biti dostupne. Anti SPAM politika Mi podržavamo poslovnu politiku bez SPAM-a. Sajt www.zomont.com vam neće slati e-mail koji ne želite da primite.

Otkrivanje prikupljenih podataka

Sajt Biografije poznatih će otkriti vaše lične podatke i/ili IP adresu ako to zahteva zakon ili u uverenju iz dobre volje da je takav postupak neophodan radi: saradnje na istrazi o nezakonitim aktivnostima po ukazu zakona u slučaju vaše zloupotrebe ove stranice zaštite i odbrane vlasničkih i autorskih prava www.zomont.com zaštite posetilaca našeg sajta te njihove imovine po želji ili naredbi samog korisnika.

Www.zomont.com koristi razumne mere opreza da bi sačuvao vaše lične informacije i njihovu sigurnost. Www.zomont.com zadržava pravo da prebaci sve ove informacije u slučaju zahtjeva nadležnih i nadređenih organa.

Takođe, nismo odgovorni za narušavanje sigurnosti ili postupke trećih lica koja dobijaju informacije. Nismo odgovorni za polise privatnosti trećih lica ili o tome kako postupaju sa informacijama o njihovim korisnicima. Vaši podaci ostavljeni bilo gde na ovoj stranici neće biti prodani ili iznajmljeni trećim licima. Informacije o sigurnosti na Internetu Stranica www.zomont.com može da sadrži linkove ka spoljnim web sajtovima (web sajtovi trećih lica).

Naš sajt takođe može da sadrži oglase (reklame) trećih lica i naš sajt nije odgovoran za njihove postupke u vezi privatnosti ili sadržaj njihovih web sajtova ili oglasa. Www.zomont.com ne deli individualne lične podatke koje nam dostavite sa trećim licima čiji linkovi se nalaze na našoj stranici, izuzev ako to nije drugačije određeno u ovoj polisi.

Www.zomont.com deli samo uopštene podatke sa trećim licima (npr. broj posetioca našeg web sajta).

Molimo vas da proverite na linkovanim sajtovima kakva je njihova politika privatnosti. Imajte na umu da uvek kada dobrovoljno izložite vaše lične podatke preko Interneta – naprimer preko e-mail-a, foruma ili na neki drugi način – te informacije mogu biti prikupljene i korišćene od strane drugih.

Ukratko, ako vaše informacije izložite preko Interneta one su dostupne javnosti, i možete primiti ne željene poruke od drugih lica. Na kraju, vi ste lično odgovorni za održavanje tajnosti vaših ličnih informacija. Molimo vas budite pažljivi i odgovorni kada ste na Internetu.