Opremanje enterijera

Izrada nameštaja po meri

Dugogodišnje iskustvo u izradi nameštaja i opremanju enterijera različitih namena (privatnih, poslovnih, javnih) svrstava ZOMONT u vodeće kompanije u ovoj oblasti. Nameštaj i elemente enterijera izrađujemo od najraznovrsnijih materijala najvišeg kvaliteta – univer, bojeni i furnirani medijapan, drvo, kvarcne i kompozitne radne površine, aluminijum, metal, staklo i sl.

Uz primenu najsavremenijih materijala i kontrolisanih tehnoloških procesa, u ZOMONT-u imate mogućnosti da kreativnim i racionalnim rešenjima stvorite enterijere neprolaznih estetskih i upotrebnih vrednosti, po najvišim evropskim standardima. Za razliku od većine proizvođača nameštaja koji su limitirani ponudom standardnih elemenata, naše proizvodne i tehnološke mogućnosti omogućavaju izradu elemenata različitih dimenzija, u potpunosti u skladu sa Vašim zahtevima i željama. Kroz naš proizvodni program i iskustvo možemo Vam ponuditi izradu kuhinja, kupatilskog nameštaja, garderobnih plakara, biblioteka, komoda, predsoblja, kreveta, dečijih i spavaćih soba, kompjuterskih i radnih stolova, kancelarijskog nameštaja, laboratorijskog nameštaja, sobnih vrata, zidnih obloga i niz drugih enterijerskih elemenata.

Kod nas možete dobiti profesionalan i iskren savet, komentar, rešenje, proizvod ili uput kome da se obratite ako mi, nekim slučajem, nismo u mogućnosti da Vašu ideju u potpunosti sprovedemo u delo. Nismo orijentisani na samo jedan tip i nivo projekata već svaki zahtev pokušavamo u dogovoru sa Vama da dovedemo do nivoa očekivanog budžeta, kvaliteta i izvodljivosti. Možemo izraditi jedan mali klub sto za Vas a možemo Vam i opremiti celokupan enterijer. Za nas ne postoji „premali“ posao ili projekat.

Širok asortiman kvalitetnih materijala koje koristimo, tehnološka opremljenost, zanatske veštine kojima vladamo, konstantno usavršavanje tehničkih rešenja, a pre svega dugogodišnje iskustvo omogućavaju nam da realizujemo različite ideje i zahteve naših kupaca – od malih i jednostavnih elemenata do veoma zahtevnih i obimnih projekata.

Ideje pokreću svet. U dizajnu i skladu oblika, boja i tekstura se uživa. U funkciji je upotrebna vrednost koja objedinjuje ideju i dizajn. Ali, sve to mora neko da usaglasi, pomiri, uobliči, pripremi, organizuje, proizvede, transportuje i montira. ZOMONT je upravo u tom najkompleksnijem delu realizacije Vama na raspolaganju. U projektnom delu tima nalaze se inženjeri sa iskustvom u projektovanju, tehničkoj razradi, a pre svega izvodjenju – proizvodnom procesu. Kada poverite svoj projekat ZOMONT-u imate stručno i iskusno lice i partnera koji je posvećen Vašem projektu.

Pogledajte našu galeriju izvedenih projekata enterijera i nameštaja. Fotografije govore više od bilo kakvih reči i objašnjenja. Ovo je samo mali deo onoga što smo izradili i što možemo ponuditi. Nadamo se da ćete pronaći nešto što Vam se dopada i ukazati nam poverenje kako bi nešto jedinstveno zajednički realizovali i u Vašem enterijeru, i dopunili našu galeriju fotografija i listu zadovoljnih korisnika.

Pročitajte tekst o jednom od projekata realizovanih u našem proizvodnom pogonu:

https://www.daibau.rs/clanak/1118/toplina_doma_u_tonovima_betona_mycode

Čekamo Vas.

PROCES SARADNJE I REALIZACIJE

U nastavku su navedene i ukratko opisane osnovne faze saradnje i realizacije projekata koje nas obostrano vode od ideje do montiranog proizvoda, uz zadovoljstvo zajedničkog stvaranja.

1 _ Kontakt, upit za ponudu

Najbolji i najefikasniji način prvog kontakta, informisanja i komunikacije je lična poseta našem prodajnom salonu gde na jednom mestu možete videti naš asortiman usluga i materijala.

Tokom razgovora sa našom stručnom osobom možete dobiti sve potrebne informacije, uživo dodirnuti i videti materijale (boje, teksture), probati raspoložive okove, detaljnije saznati karakteristike obrada, opcije i rešenja, i sve ostale uporedne osobine i detalje kako bi lakše napravili izbor i odlučili koji materijali i rešenja Vam najviše odgovaraju. Tokom razgovora zajednički razmatramo i analiziramo Vaš dostavljeni zahtev (projekat) u cilju pronalaska najoptimalnijeg rešenja i dobijanja polazne osnove za formiranje ponude.

Odabir materijala, rešenja i odlučivanje na osnovu pročitanih informacija ili telefonskih razgovora svakako ne može biti pouzdan način za odabir i odlučivanje kada je u pitanju ovakva vrsta usluge.

Cene, ponude i procene vrednosti svih vrsta proizvoda, materijala i usluga formiraju se isključivo na osnovu upita za ponudu. Procene troškova ne izradjuju se na osnovu m2, m3, m1 i sličnih jediničnih vrednosti. U cilju kvalitetnije komunikacije i preciznije ponude potrebno je da nam pošaljete ili lično dostavite osnovne podatke u obliku upita-zahteva koji treba da sadrži:

  • Crteže ili ručne skice potrebnog proizvoda ili celokupan projekat (crteži, opisi, količine) enterijerskih elemenata i nameštaja (kada je u pitanju opremanje celokupnog prostora),
  • Dimenzije proizvoda (tačne ili približne),
  • Odabranu materijalizaciju,
  • Lokaciju isporuke – gradska zona, naselje i sl. (ukoliko se očekuje usluga isporuke i montaže),
  • Spratnost prostora – enterijera u kome se montira proizvod.
  • Poželjan i koristan je svaki dodatni opis i podatak koji olakšava razumevanje zahteva (fotografije sa terena, isečci slika sličnih proizvoda, katalog i sl.)

Detaljniji i precizniji upit obezbedjuje pouzdaniju ponudu, procenu troškova i ostalih uslova saradnje i umanjuje nesporazume i „lutanja“ sa višestrukim opcijama ponuda i rešenja na obostranu korist.

Molimo Vas da najavite i zakažete termin sastanka kako bi se rezervisalo vreme i naše stručno lice za kvalitetniju primopredaju i konsultacije u vezi Vašeg zahteva. Kontaktirajte nas telefonom ili email-om.

2 _ Ponuda

Na osnovu dostavljenog upita za ponudu ili formiranog crteža-skice šaljemo Vam ponudu – procenu vrednosti izrade proizvoda sa svim ostalim uslovima saradnje i realizacije. Ovakva ponuda je budžetska (informativna) i predstavlja osnovu za odlučivanje o našoj potencijalnoj saradnji. Obzirom da se tokom daljih dogovora projekat najčešće menja, finalna ponuda se formira nakon definisanja svih detalja i specifikacija projekta. Ukoliko je u pitanju jasan projekat i nedvosmisleni detalji, dostavljena ponuda je finalna i to Vam naglašavamo u obrazcu ponude.

3 _ Merenje

Ukoliko Vam naša ponuda odgovara, nakon Vaše potvrde dogovaramo odgovarajući termin dolaska na objekat kako bi uzeli sve potrebne mere i sagledali prostor u kome je planirana montaža nameštaja. Kao garanciju Vaše odluke o saradnji sa nama, uplaćujete avansni deo ponudjenog iznosa pre termina merenja.

Osnovni preduslov za dolazak na merenje je da postoje finalno formirani zidovi, zidne i podne obloge, instalacije na planiranim pozicijama. Ukoliko je prostor useljen i namešten potrebno je da pozicije na kojima je planiran novi nameštaj, budu bez stvari, pristupno dostupne i vizuelno sagledive.

Tokom merenja i sastanka na objektu veoma često se uvide potencijalni problemi, bolja rešenja, opcije i ukazuje na neke dodatne intervencije koje treba izvesti u cilju poboljšanja realizacije.

Ukoliko je u pitanju komadni nameštaj manjih gabarita ne izlazimo na merenje.

4 _ Razrada projekta

Na osnovu realnih mera i situacije sa lica mesta pristupamo razradi elemenata i detalja koji prerastaju u tzv. radioničko – izvodjačke crteže. U zavisnosti od veličine i kompleksnosti projekta ova faza zahteva dosta medjusobne komunikacije, strpljenja i uključenosti kupca koje podrazumeva izražavanje jasnih želja i odluke na osnovu raspoloživih i ponudjenih opcija rešenja kako bi se došlo do detaljnog i finalnog projekta za realizaciju. Ovo podrazumeva naš obostrani i konačan cilj – da Vi jasno znate šta ste poručili i šta ćete dobiti, a da mi jasno znamo šta treba da izradimo za Vas. Kompletirane radioničke crteže dostavljamo Vam na overu, a nakon Vaše potvrde i saglasnosti ostvareni su uslovi za puštanje projekta u proizvodnju. Ovde pod izrazom “projekat” podrazumevamo sve, od pojedinačnog klub stola, komode, kuhinje, plakara do opremanja enterijera sa više desetina pozicija i proizvoda. Procedura je ista i za “mali” i za “veliki” projekat.

5 _ Proizvodnja

Tokom celokupnog procesa proizvodnje na raspolaganju smo Vam za svaku vrstu komunikacije, usaglašavanja i dogovora. Dešava se ponekad, da nam je potrebna Vaša konsultacija u cilju usaglašavanja nekog od detalja u proizvodnji, tako da nije retkost da se neplanirano vidimo i tokom ove faze saradnje. I ovo je deo procesa realizacije, a naročito kompleksnijih projekata.

6 _ Isporuka, montaža

Nakon završetka proizvodnje u dogovorenom roku, nekoliko dana pre dolaska definišemo sa Vama tačan termin isporuke i montaže na objektu. Na ovaj način i Vi imate vremena da se organizujete za naš dolazak i uradite odredjene predradnje ukoliko ih niste prethodno završili – obezbedite pristup pozicijama na kojima je planirana montaža nameštaja.

Naši montažeri se ne bave priključivanjem vodo i elektro instalacija (rerna, ploča, aspirator, sudomašina, frižider, slavina…). Neophodno je da za priključivanje tehnike i ugradne opreme angažujete stručna lica (zanatska radnja ili firma registrovana, ovlašćena i sertifikovana za odredjene instalaterske radove) obzirom da se garancija na ugradjenu tehniku i opremu uvažava isključivo ako imate potvrdu o stručnoj instalaciji. Ostala lica koja znaju i mogu da urade povezivanje i ugradnju spadaju u amaterski rad i ne mogu Vam obezbediti garanciju ili dokument o stručnoj instalaciji.

Trudimo se da montažu završimo u što kraćem roku, a ona može trajati par sati, jedan ili više dana, u zavisnosti od veličine i složenosti posla.

Posle završetka montaže, potvrdjene saobraznosti kvaliteta i uplate ostatka ugovorene vrednosti, preostaje Vam samo da sa zadovoljstvom uživate u Vašem novom nameštaju, a nama da se ponosno pohvalimo još jednim uspešno završenim projektom i zadovoljnim kupcem.

Na raspolaganju smo Vam za sve vrste informacija u vezi poručivanja i detalja saradnje.

Čekamo Vas.

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE U VEZI MATERIJALA I USLUGA MOLIMO VAS DA SE OBRATITE PUTEM NAŠIH EMAIL ADRESA I KONTAKT TELEFONA.