O Nama

Preduzeće ZOMONT počelo je sa radom pre više od 30 godina kao mala stolarska radionica. Napornim dugogodišnjim radom, planskim postepenim razvojem, inovacijama nastalim kombinovanjem iskustva, tradicije i noviteta u tehnologiji i materijalima, ZOMONT je izrastao u preduzeće koje danas zauzima jedno od vodećih mesta na tržištu u oblasti opremanja enterijera stambenih, poslovnih i javnih objekata.

Osnovna delatnost nam je proizvodnja nameštaja po meri za poznatog kupca, opremanje svih vrsta enterijera, prodaja i uslužna obrada pločastih materijala, repromaterijala i okova za izradu nameštaja. Visok nivo stručnosti naših zaposlenih, tehnološka opremljenosti i posvećenost garantuju kvalitet naših proizvoda i pouzdanost usluge. Tokom svih godina postojanja, rada i razvoja težimo zaokruženju ciklusa proizvodnje i usluga kako bi našim kupcima i partnerima pružili najviši nivo usluge i podrške na jednom mestu.

Za razliku od većine proizvođača nameštaja koji su limitirani ponudom standardnih elemenata, proizvodne i tehnološke mogućnosti ZOMONT-a, uz primenu najsavremenijih materijala omogućavaju izradu proizvoda najrazličitijeg dizajna i dimenzija, po najvišim evropskim standardima, u potpunosti u skladu sa specifičnim zahtevima i željama kupaca.

Konstantna potreba za razvojem i proširenjem svoje ponude, dovela je do toga da je ZOMONT postao prepoznatljiv po primeni inovativnih materijala prilikom izrade svojih proizvoda. Pored konvencionalnih materijala – univera, MDF-a, furnira, masivnog drveta, stakla, metala, aluminijuma, primenjuju se moderne kompozitne i ploče na bazi kvarca (quartz) u čijoj je fabrikaciji i obradi ZOMONT jedan od lidera na tržištu.
Širok proizvodni program i svakodnevni različiti zahtevi kupaca i investitora iz zemlje i inostranstva, može podržati samo najsavremenija tehnološka opremljenost, visok nivo zanatskih veština i organizaciona fleksibilnost. Na ovim planovima ZOMONT se trudi da održi najviši nivo.

U proizvodnom pogonu ZOMONT-a od preko 3000 m2, visoko stručnim i iskusnim inženjerima, operaterima i kvalifikovanim majstorima na raspolaganju su najsavremenje mašine i alati za obradu drveta i sličnih materijala, uz pomoć kojih ZOMONT realizuje enterijere trajnih vrednosti.

U sastavu proizvodnog objekta nalazi se izložbeno – prodajni salon na preko 600 m2 gde posetioci i kupci mogu videti najveći deo proizvoda i mogućnosti ZOMONT-a.

Tokom dugogodišnjeg rada, svakog dana se trudimo da potvrdimo sebe kao pouzdanog i kompetentnog partnera u poslu. Kao rezultat ovakvog pristupa ostvarena je saradnja sa velikim brojem arhitekata i dizajnera koji svoje ideje i projekte, kada dodje do realizacije, rado prepuštaju našem proizvodnom pogonu.

PODACI O FIRMI:

SERTIFIKATI:

Kompanija ZOMONT poseduje sertifikat FSC (forest stewardship council), čime doprinosi očuvanju životne sredine i pokazuje svoju brigu prema prirodi i zaštiti etičkih i socijalnih vrednosti oblasti pod šumama. Prihvativši odgovornije ponašanja prema prirodi, kompanija pomaže racionalnom i održivom korišćenju resursa na planeti Zemlji.

Kompanija ZOMONT razvija sistem upravljanja životnom sredinom prema zahevima ISO 14001. Poštujući propise standarda ISO 14001, ZOMONT pokazuje angažovanje i brigu o životnoj sredini, upravljajući energetskim i prirodnim  resursima, otpadom i atmosferskim emisijama.

Sistem kvaliteta ZOMONT nadgleda svaki proces u preduzeću koji utiče na kvalitet, projektovanje, proizvodnju, tehničke usluge i prodaju kuhinja pod svojim brendom, sa ciljem zadovoljenja potreba klijenata.