KAKO DOBITI PONUDU ILI PORUČITI RADNU PLOČU

Cene, ponude i procene vrednosti svih vrsta proizvoda, materijala i usluga formiraju se isključivo na osnovu upita za ponudu. Procene troškova ne izradjuju se na osnovu m2, m3, m1 i sličnih jediničnih vrednosti. U cilju kvalitetnije komunikacije i preciznije ponude potrebno je da nam pošaljete ili lično dostavite osnovne podatke u obliku upita – zahteva koji treba da sadrži:

  • Crteže ili skice potrebnog proizvoda
  • Dimenzije proizvoda (tačne ili približne)
  • Odabranu materijalizaciju
  • Lokaciju isporuke – gradska zona, naselje i sl. (ukoliko se očekuje usluga isporuke i montaže)
  • Spratnost prostora – enterijera u kome se montira proizvod
  • Poželjan i koristan je svaki dodatni opis i podatak koji olakšava razumevanje zahteva (fotografije, isečci slika sličnih proizvoda i sl.)

Detaljniji i precizniji upit obezbedjuje pouzdaniju ponudu, procenu troškova i ostalih uslova saradnje i umanjuje nesporazume i „lutanja“ sa višestrukim opcijama ponuda i rešenja na obostranu korist.

Najbolji i najefikasniji način kontakta, informisanja i komunikacije je lična poseta našem prodajnom salonu, gde na jednom mestu možete videti naš asortiman usluga i materijala.

Tokom razgovora sa našim stručnjakom možete dobiti sve potrebne informacije, uživo dodirnuti i videti materijale, boje, teksture, detaljnije saznati njihove karakteristike obrada, opcije i rešenja spojeva i sve ostale uporedne osobine kako bi lakše napravili izbor i odlučili koji material i rešenje Vam najviše odgovara. Ujedno, tokom razgovora možemo zajednički razmotriti i prodiskutovati Vaš zahtev u cilju pronalaska najoptimalnijeg rešenja.

Odabir materijala, rešenja i odlučivanje na osnovu pročitanih tekstualnih informacija ili telefonskih razgovora, svakako ne može biti pouzdan način za odabir ovakve vrste proizvoda.

Molimo Vas da najavite i zakažete termin sastanka kako bi se rezervisalo vreme i naše stručno lice za kvalitetniju primopredaju i konsultacije u vezi Vašeg zahteva.

Kontaktirajte nas telefonom ili email-om.

1 _ Korak 1

Kada se odlučite da zamenite Vašu staru radnu ploču ili Vam je potrebna nova, u okviru izrade kuhinje, kupatila, pulta i sl. potrebno je da nam pošaljete upit – zahtev za ponudu,tj. skicu sa pribliznim dimenzijama. Trebalo bi naglasiti koji je materijal u pitanju, da li se radi prema dostavljenim crtezima, ili ZOMONT uzima mere i montira plocu na terenu.

Takodje, naglasiti otvore – prosecanja, za grejnu plocu i sudoperu.

2 _ Korak 2

Na osnovu dostavljenog upita za ponudu šaljemo Vam informativnu ponudu – procenu vrednosti izrade proizvoda.

3_ Korak 3

Ukoliko Vam naša ponuda odgovara, nakon Vaše potvrde dogovaramo dalje korake realizacije.

Opciono, postoje 2 varijante realizacije:

  1. Izrada ploča – elemenata na osnovu dostavljenih tačnih mera i detalja od strane naručioca (bez merenja, transporta i montaže)
  2. Merenje, izrada, transport i montaža ploča – elemenata

4 _ Korak 4

U zavisnosti od odabrane opcije realizacije:

Varijanta 1 – šaljete nam precizne radionicke crteže i specifikaciju mera za izradu ili nam dostavljate šablon za izradu ploče

Varijanta 2 – dogovaramo termin za uzimanje tačnih mera (šablona) za radne ploče. Da bi se uzeo tačan šablon neophodno je da prethodno obezbedite završene zidove obložene predvidjenom oblogom (keramika i sl.) i postavku elemenata za koje je planirana radna površina – nivelisani i povezani elementi bez naknadnog pomeranja. Ovo je osnovni preduslov za dolazak na merenje – šabloniranje. Na osnovu tako postavljenih elemenata I situacije uzimamo mere – šablon kao bazu za izradu ploča.

5 _ Korak 5

Nakon uplate avansnog dela ugovorene cene i definisanih svih uslova i detalja izrade započinjemo proizvodnju ploča.

6 _ Korak 6

Nakon završetka proizvodnje u dogovorenom roku, definišemo sa Vama tačan termin isporuke i montaže na objektu. Posle završetka montaže, utvrdjene saobraznosti kvaliteta i uplate ostatka ugovorene vrednosti, preostaje Vam samo da sa zadovoljstvom uživate u korišćenju proizvoda, a nama da se pohvalimo još jednim uspešno završenim projektom i zadovoljnim kupcem.

Na raspolaganju smo Vam za sve vrste informacija u vezi poručivanja i detalja saradnje.

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE U VEZI MATERIJALA I USLUGA MOLIMO VAS DA SE OBRATITE PUTEM NAŠIH EMAIL ADRESA I KONTAKT TELEFONA.